Omdat wij service belangrijk vinden, bezorgen wij met veel plezier je bestelling aan huis. Dit doen wij in en om Eindhoven. Bij alle bestellingen vanaf €22,50 doen wij dat gratis. Gratis bezorgservice van IJsklontje.nl.

Alle bestellingen onder €22,50, rekenen wij €4,50 bezorgkosten.

Op afspraak.

De gratis bezorgservice van ijsklontjes doen we niet op de bonnefooi. Je hoeft niet voor ons thuis te blijven. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, nemen wij contact met je op om een bezorg afspraak te maken, meestal bezorgen wij al binnen 1 dag. Je wilt toch niet zonder ijsklontjes komen te zitten?

Waar bezorgen wij?

Eindhoven Aalst-Waalre, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Heeze, Leende, Soerendonk, Maarheeze, Budel, Steensel, Wintelre, Oirschot, Best, Son en Breugel, Mierlo, Nuenen, Bladel, Eersel, Steensel, Helmond, Asten en Sint Oedenrode.

Wanneer je de bestelling invoert, je postcode in geeft, dan zie je direct of wij bezorgen of niet.

Afhalen kan ook.

Bezorgen wij niet in jouw woonplaats of wil je gewoon afhalen? Geen enkel probleem. Wij hebben geen winkel en werken vanuit huis. Wij nemen na ontvangst van je bestelling contact met je op om een afspraak te maken. 

Betalen, contant of met de pin.

In onze webshop kun je met iDeal en Paypal betalen. Bij afhalen kun je afrekenen met de PIN, Credit Card en uiteraard contant. Omdat we geen printer bij ons hebben, kunnen we je een bon mailen of via een bericht toesturen.

De bezorgtijden:

Wij bezorgen op afspraak, volgens afspraak. We stemmen de agenda’s op elkaar af en maken de afspraak. Meestal geven we een blok af van 2 uur waarin we bezorgen. Dit omdat ook wij afhankelijk zijn van het verkeer.

Overtuigd? Bestel direct

TERUG NAAR BOVEN